Nieuwe wending

Na de laatste voorstelling van het seizoen "2013" en dat na meer dan 37 jaar trouwe dienst, besloten enkele vaste medewerkers om afscheid te nemen van het theaterleven. Zij kozen ervoor om zich te ontlasten van hun toch wel zware taak achter de schermen en nu voor de volle 100 % te genieten van de voorstellingen zelf.

 

Dit nieuws bracht een grote wending met zich mee. De toekomst van Kameleon hing aan een zijden draadje.  Een voorstelling draait vanzelfsprekend niet enkel op spelers en een regisseur. Daar zijn ook onmisbare pionnen zoals een toneelmeester, geluid- en lichttechniekers, decorbouwers, een rekwisiteur, een souffleur/souffleuse, catering, etc..

 

Ook het bestuur verloor trouwe gezichten die zo snel mogelijk opgevolgd dienden te worden. Enkele vaste leden uit de "cast" van Kameleon stonden te popelen om in het bestuur te mogen treden. Lang werd dan ook niet getwijfeld!

 

Om de wending dan compleet te maken wordt ook nog eens onze "sinds 1977" trouwe speelzaal afgebroken om plaats te maken voor vernieuwing. Aanvankelijk was het de bedoeling onze vaste locatie "Spoele 40" te behouden doch wegens diverse complicaties  

heeft het bestuur van Kameleon noodgedwongen besloten om afscheid te nemen van "Basisschool  Spoele"

 

Rekeninghoudend met alle plotse veranderingen werd besloten om de reeds aangevatte productie 2014 stil te leggen en dat jaar geen voorstellingen te spelen. Wel werd meteen begonnen aan de inzet voor een vernieuwde, vaste toekomst van Kameleon.

 

Na enkele maanden zwoegen hadden wij de eer ons publiek en spelers te mogen bevestigen dat Toneelgroep Kameleon vanaf november 2015 zou schitteren met haar voorstellingen te "Torenzaal Lokeren", gelegen in het Cultureel Centrum van Lokeren. (zie foto onderaan de startpagina)

 

Wij bieden ons publiek daarmee niet alleen de kans om deze charmante stad te verkennen, maar ook om vóór en na de voorstellingen te genieten van een hapje en een drankje op een aangename en comfortabele manier. Dit alles om u alvast op te warmen voor een avond vol humor en ontspanning.